Info 

Jag heter Fredrik Nilsson och är bosatt i Norrköping. SlyFox IT är ett enmansföretag som jag startade våren 2006 då jag ville ägna mig mer åt datorer och webben än vad mitt nuvarande arbete innebär. Förhoppningen är att ni lite mindre kunder som behöver hjälp ibland, skall tycka att jag är ett prisvärt alternativ till alla stora konsultfirmor och att ni hos mig skall få den där lilla extra personliga servicen. Företaget drivs uteslutande på min fritid (därav mina telefontider) men jag hoppas att just detta skall passa er. Tanken är att ni som är småföretagare och privatpersoner skall kunna anlita mig när NI har tid. Jag kommer att arbeta efter mottona: "Ingen kund är för liten för att vara viktig!" & "Inget problem är för litet för att lösas!".

Det underlättar om ni bor i närheten av Norrköping om ni vill ha hjälp med hårdvara, datorinstallationer eller nätverksuppbyggnad. Övriga tjänster som rådgivning och allt som är hemsiderelaterat går att lösa på distans.SlyFox IT innehar F-skattebevis. Följande regler vid köp av tjänster eller varor gäller:

 • Betalningsvillkor:
  Om inget annat har avtalats så gäller betalning mot faktura med betalningstid 14 dagar.
 • Priser:
  Om inget annat anges så är alla priser exklusive moms. Inga fasta priser finns just nu, offert lämnas vid varje tillfälle.
 • Äganderätt:
  Företaget förbehåller sig äganderätten till varorna tills dess full betalning erhållits. Detta gäller även programkod/hemside-kod.
 • Leveranstid:
  Enligt överenskommelse i varje enskilt fall.
 • Vid köp av varor:
  Konsumentköplagen gäller vid köp av varor (för privatpersoner).